Το ηλεκτρονικό forum του έργου “NEETs on Board” στοχεύει στην υποστήριξη του διαλόγου μεταξύ των Νέων 15-24 ετών αναφορικά με θέματα που αφορούν στην ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας. Επίσης, μέσω του forum οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν ερωτήσεις στα help desk του έργου σχετικά με τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα της Πρωτοβουλίας «Εγγύηση για τη Νεολαία» ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί αναφορικά με ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας, τους οικονομικούς κλάδους της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» και της «Κοινωνικής Οικονομίας» και να λαμβάνουν άμεσα υπεύθυνη απάντηση.

Μητρώο ΚΑΛΟ  

  RSS

Μαρία Δούλη
(@maria95)
New Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 1
30/10/2018 5:37 μμ  

Καλησπέρα σας. Ξέρω πως η υποβολή αιτήσεων προς το Μητρώο Φορέων ΚΑΛΟ γίνεται ηλεκτρονικά. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τα βήματα που απαιτούνται;


ReplyQuote
ΑΝΝΑ ΚΟΔΕΛΛΑ
(@akodella)
Active Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 9
30/10/2018 5:45 μμ  

Καλησπέρα σας. Όντως από 10/02/18 η υποβολή αιτήσεων προς το Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής διαδικτυακής πύλης kalo.yeka.gr. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο . Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register