Το ηλεκτρονικό forum του έργου “NEETs on Board” στοχεύει στην υποστήριξη του διαλόγου μεταξύ των Νέων 15-24 ετών αναφορικά με θέματα που αφορούν στην ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας. Επίσης, μέσω του forum οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν ερωτήσεις στα help desk του έργου σχετικά με τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα της Πρωτοβουλίας «Εγγύηση για τη Νεολαία» ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί αναφορικά με ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας, τους οικονομικούς κλάδους της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» και της «Κοινωνικής Οικονομίας» και να λαμβάνουν άμεσα υπεύθυνη απάντηση.

Κάρτα ανεργίας  

  RSS

Λίνα Κατσάφα
(@lina)
New Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 1
31/10/2018 12:51 μμ  

Γνωρίζετε εάν άτομα που δεν έχουν βγάλει κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ εάν μπορούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα κατάρτισης που βγαίνουν από το Εγγύηση για τη νεολαία;

Σας ευχαριστώ


ReplyQuote
ΑΝΝΑ ΚΟΔΕΛΛΑ
(@akodella)
Active Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 9
31/10/2018 12:52 μμ  

Καλημέρα σας. Τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που ανήκουν στην πρωτοβουλία «Εγγύηση για τη Νεολαία» απαιτούν κατά κανόνα οι ωφελούμενοι να διαθέτουν ενεργή κάρτα ανεργίας η οποία να έχει εκδοθεί από τον ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον εργασιακό σύμβουλο του ΟΑΕΔ που ανήκετε ή στα help desk του έργου.  


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register