Το ηλεκτρονικό forum του έργου “NEETs on Board” στοχεύει στην υποστήριξη του διαλόγου μεταξύ των Νέων 15-24 ετών αναφορικά με θέματα που αφορούν στην ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας. Επίσης, μέσω του forum οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν ερωτήσεις στα help desk του έργου σχετικά με τη συμμετοχή τους στα Προγράμματα της Πρωτοβουλίας «Εγγύηση για τη Νεολαία» ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί αναφορικά με ένταξή τους στην Αγορά Εργασίας, τους οικονομικούς κλάδους της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» και της «Κοινωνικής Οικονομίας» και να λαμβάνουν άμεσα υπεύθυνη απάντηση.

Ημέρα Καριέρας Λεωνίδιο  

  RSS

Ελένη Τσαμαντά
(@elenits)
New Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 1
31/10/2018 12:42 μμ  

Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω εάν η συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας στο Λεωνίδιο είναι δωρεάν και εάν απαιτείται κάποια προεγγραφή.


ReplyQuote
ΑΝΝΑ ΚΟΔΕΛΛΑ
(@akodella)
Active Member
Joined:1 μήνα  ago
Posts: 9
31/10/2018 12:43 μμ  

Καλημέρα σας. Η συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας του έργου είναι δωρεάν και δεν απαιτεί την προεγγραφή του ενδιαφερόμενου. Κατά την προσέλευσή του στο χώρο της εκδήλωσης θα θέλαμε να μας αφήσετε τα στοιχεία σας για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε και για άλλες σχετικές εκδηλώσεις ή για τα προγράμματα και πρωτοβουλίες για νέους.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register